(Wix-Logo) Create a site!
100s of templates
No coding needed
Start now >>

Eladó kiscicák / Eddigi kiscicáink

Vissza

A következö almunkat 2014 öszi születéssel várjuk. A kicsik terveink szerint karácsony-újév környékén kerülhetnek majd új szeretö gazdiaikhoz.

 

"C" alom párosítási terv

Szül. idő: 2014. ősz

Anya: Beauty Cat Faith "Amina"

Apa: Hermes Pride of Bengal

Részletes párosítási tervvel hamarosan jelentkezünk!!

"B" almunk kicsinyei

Szül. idő: 2013.09.13

Anya: Beauty Cat Faith "Amina"

Apa: ICH Ossirian Alla El Youssef of Nitti-Naldi

Párosítási terv 2013 ősz

eladó bengáli cica, bengáli macska tenyészet, tenyésztő, bengáli macska, bengáli cica, bengalcat, bengalkatze eladó bengáli cica, bengáli macska tenyészet, tenyésztő, bengáli macska, bengáli cica, bengalcat, bengalkatze

"B" Alom Pedigre

eladó bengáli cica, bengáli macska tenyészet, tenyésztő, bengáli macska, bengáli cica, bengalcat, bengalkatze eladó bengáli cica, bengáli macska tenyészet, tenyésztő, bengáli macska, bengáli cica, bengalcat, bengalkatze

A hajnali órákban, miután Aminán már egy napja angyali nyugodtság látszott megkezdődött a második alom világra hozatala.  Drága Aminánk újból tökéletes mamának bizonyult, annak ellenére, hogy egy kifejezetten hosszú második fialást tudhat maga mögött. 

A kicsik mind 100 g feletti súllyal születtek, mindannyian barna pettyesek. Íme, itt vannak az apróságok, a képekre kattintva több fotó is elérhetővé válik róluk.

Bátor

Sex-Male-icon.png

MÁR AZ ÚJ GAZDINÁL CUKISKODIK

 

Azután, hogy a mami életet adott a 3 tesómnak eléggé elfáradt, ezért úgy döntött engem még egy napig a pocijában tart. Egy nap várakozás és hosszú vajjúdás után kidugtam az orrom és a mama gazdái órákon keresztül azon ténykedtek, hogy és is életben maradjak. Mivel hatalmas életösztön volt bennem már akkor is és jól fogadtam a segítséget, így a Bátor névvel illettek. Pár óra pihenés után  rákaptam a tejcsi ízére és egy napig le sem cuppantam a ciciről, így hosszan tartó életerőt szívtam magamba. 

Bundámat Batikéhoz hasonlóan rengeteg pötty borítja. Nekem van a legcukibb nyávogásom, de mivel nagyon nyugodt vagyok ritkán hallatom a hangomat.

Bohém Babuska

sex female icon.png

TENYÉSZTÉSRE VISSZATARTVA

 

A "B" alom csodálatos, bár igen fárasztó világrahozatalában én lehettem az első mérföldkő.  Amint elkezdődtek a fájások szinte rögtön elő is bújtam. Gyönyörű mintámmal egyből elkápráztattam a mami gazdijait. Folyton csak eszem és alszom, nagyon jó étvágyam van. Én vagyok a legnagyobb, de testi fölényemmel nem élek vissza :) Ha minden jól megy a mamával maradhatok felnőtt koromra is, mivel a gazdijaim nagy potenciált látnak bennem, mint show és tenyészállat.
 

Batik

sex female icon.png

 

 

Kisebb pihenő után az én megszületésemre is sor került. Némi segítséggel én is könnyen kicsusszantam és máris sírni kezdtem. Szép nagy fejjel és erős akarattal születtem. 

Mint ahogy a nevem is utal  a színemre, számtalan csodás pötty tarkítja bundámat, mintha csak direkt pöttyöztek volna teli.

Nekem nyílt ki elsőként a szemem, így korán láthattam mind milyen jó helyre születtünk. Mostmár én is bátran totyogok és kedves tekintetemet szüntelen a mami gazdáira szegezem.

Béta 

Sex-Male-icon.png

MÁR AZ ÚJ GAZDINÁL RONTJA A LEVEGŐT:)

 

Miután a lányokat már szárazra nyalta anyuci ideje volt nekem is megmutatni magamat. A mama gazdái sokat segítettek, bár mama is nagyon ügyesen gondoskodott rólunk az első percektől fogva.

A mintám Babuséhoz hasonlóan elképesztően határozott, igazi vadmacskai szépséget rejt a jövőre nézve.

Én már nagyon ügyesen járkálok és ha tehetem játékosan nyúzom a tesóimat. :)

Cicáink a következő jelzőket kapját tulajdonviszonyuktól függően:

 

Eladó

Ezért a cicánkért még senki nem jelentkezett, jelenleg nincsen még gazdijelöltje.

 

Előjegyezve

A cicára már jelezték a lefoglalási szándékot, de a személyes találkozó és a tényleges foglalás még nem valósult meg. Ez a cica a későbbiekben akár újra "eladó" sorba kerülhet.

 

Lefoglalva

A személyes találkozás és a foglalás már megtörtént, a cicának már van új gazdája.

 

Tenyésztésre visszatartva

A kiscica nagy valószínűséggel nálunk marad és tenyészetünk állományát fogja gyarapítani.

 

Vissza
(Wix Logo)
This site was created using
Create your own for FREE >>